Sondaj CURS în județul Suceava: PSD-37%, PNL și AUR-23% urmate de USR, SOS România și Pro România


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a transmis, marți, rezultatele unui sondaj CURS realizat în județul Suceava la comandat partidului care arată că social-democrații sunt pe prima poziție în ceea ce privește opțiunile alegătorilor suceveni.

„Ca urmare a afirmaţiilor colegilor noştri liberali, care au declarat recent că îşi propun să câştige toate rândurile de alegeri anul viitor, le sugerăm să arunce o privire peste cel mai recent sondaj CURS realizat în judeţul Suceava, în perioada noiembrie-decembrie 2023, ca să vadă care este locul lor cu adevărat în opţiunile alegătorilor”, arată PSD Suceava.

Astfel, ca preferintă de vot la nivelul judeţului Suceava pe locul 1 se află PSD-ul, cu 37%.

Pe locul doi, la o distanţă semnificativă se află PNL cu 23%, partid aflat la egalitate cu AUR, care are de asemenea 23%.

Pe următoarele poziţii se regăsesc următoarele partide:-USR – 7%, -SOS România – 6%, -Pro România – 2%, -Alt partid- 2%.

„Cei din PNL trebuie să ţină cont că aceste procente sunt exprimate de alegători în condiţiile în care cei de la AUR încă nu au dat startul campaniei electorale şi sunt deja pe trend de creştere ca partid. Dacă nu ne cred pe noi, le recomandăm să-i sune pe cei de la CURS ca să le explice cum stă treaba şi care este realitatea din teren. Pentru că una este „realitatea” văzută printre hore, diplome de excelenţă, strigături, pomana porcului şi alta e realitatea văzută şi trăită de suceveni zi de zi. Iar dacă colegii de la PNL continuă să facă spectacol în loc de administraţie, vor avea nevoie de macarale ca să le ridice procentele în anul electoral care stă să înceapă”, se arată în comunicatul PSD Suceava.  

Totodată, PSD Suceava promite că lunile următoare va reveni cu alte surprize plăcute pentru locuitorii judeţului nostru, dar neplăcute pentru colegii din PNL și care vor fi dezvăluite pe parcurs.

Sursa citată menționează că sondajul de opinie amintit a fost realizat pe un eşantion de 1067 de respondenţi cu vârstă de 18 ani şi peste, atât din mediul urban cât şi din mediul rural.

Validarea eşantionului s-a realizat pe pe baza ultimelor date INS, iar metoda de culegere a datelor a fost faţă-în-faţă, la domiciliul respondenţilor.   


Intră acum și în grupul de