Gheorghe Șoldan, concluzie amară: La Ilișești, Europa trece zi de zi pe DN 17, dar nu se oprește


Intră acum și în grupul de

„Când Rareș Bogdan îl lăuda acum două zile la Mălini pe Gheorghe Flutur că  “a adus mai multe fonduri europene decât Estonia și Lituania la un loc”, ar fi trebuit să-l aducă pe Nicolae Ciucă într-una dintre zecile de localități din județ fără apă potabilă și canalizare, de exemplu, la Ilișești”, a declarat candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan.

El a spus că la Ilișești, Europa trece zi de zi pe DN 17, dar nu se oprește și crede că mitingul liberal trebuia organizat la Ilișești unde să vină și miniștrii liberali, la căminul cultural, unde, dacă te apasă nevoile, te duci la toaletele din spatele curții, iar când e mai frig afară, încălzești căminul la sobă.

„Ar fi fost edificator să le arate oaspeților de la București primăria veche, cu dușumele și birouri improprii, grădinița care nu a mai fost renovată de 20 de ani, dispensarul uman, cu pereții infiltrați, care, la fel ca și grădinița, prezintă un risc mare de colaps și multe altele care arată că timpul a stat în loc la Ilișești. Asta, deși civilizația străbate comuna, de multe ori cu peste 50 de kilometri pe oră”, a adăugat Șoldan.

El crede că în final, ar fi fost perfect ca Flutur și ai lui să încingă hora pe terenul de sport al școlii din Ilișești, teren care, atunci când plouă mai tare, se transformă într-un eleșteu.

Gheorghe Șoldan crede că și comuna Ilișești are o șansă la dezvoltare cu Ilie Nițan este candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei, care este doctor inginer și lucrează la Universitatea ,,Ștefan cel Mare’’ din Suceava de 33 de ani, fiind un cercetător de valoare, un om capabil, care cunoaște foarte bine problemele din comună, fiind consilier local.

„În 2020, a fost la o distanță de câteva zeci de voturi față de actualul primar, însă sper ca anul acesta să reușească să preia frâiele administrației locale și să aducă în primă fază normalitatea la Ilișești.

Le-am transmis celor aproximativ 150 de locuitori cu care ne-am întâlnit ieri după-amiază că echipa PSD Suceava este alături de Ilie Nițan, iar eu voi fi un președinte de Consiliu Județean care îl voi sprijini pentru a găsi finanțările necesare pentru a rezolva probleme comunei.

Nici o localitate nu trebuie să mai rămână în urmă! Oameni buni, 9 iunie – Ziua Schimbării”, a concluzionat Gheorghe Șoldan.

CMF: 21240002


Intră acum și în grupul de