Gheorghe Flutur se mândrește cu primarul Andrei Mazăre din Dorna Arini: Va pune în funcțiune rețeaua de apă-canalizare în patru sate din șase, va asfalta 11 străzi și va aduce un microbuz școlar electric pentru elevi


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava și al PNL Suceava a participat, marți, la Dorna-Arini unde a fost o întâlnire-școală de campanie, cu peste 400 de oameni la lansarea candidatului liberal, primarul Andrei Mazăre.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur li s-a adresat muntenilor cu un discurs de suflet:

„Dați-mi primarul meu! Andrei Mazăre este unul dintre cei mai tineri primari liberali care a excelat în primul mandat și a transformat stațiunea turistică Dorna-Arini într-o perlă a munților Dornei. În patru din cele șase sate ale comunei a adus apă și canalizare, care în zilele viitoare vor fi puse în funcțiune. Lungimea rețelei este de 12 km. Are pregătit un al doilea proiect de extindere a rețelei de apă și canalizare pe o distanță de 7 km. A început asfaltarea străzilor, având în vedere 11 străzi care urmează să fie asfaltate. Școala din satul Rusca se modernizează în momentul de față. Peste 10 km de iluminat public cu LED-uri moderne funcționează deja în comună. A introdus masa sănătoasă în școli pentru copii, a dotat școlile cu un microbuz electric modern, care va sosi la Dorna Arini în zilele următoare. Poate cel mai important lucru, a reușit să unească oamenii, organizând acțiuni voluntare de curățenie. Comuna este curată, iar oamenii vorbesc la superlativ despre el. Pentru mine, ca președinte PNL la Suceava, Andrei Mazăre este o carte de vizită a administrației liberale cu care mă mândresc în fiecare localitate din județ.”

A fost o ședință de peste o oră, urmată de o sesiune de fotografii la solicitarea oamenilor, lucru care demonstrează căldura și aprecierea față de primar.

„Andrei Mazăre a reușit să salveze imaginea unei coaliții, trecând de la o sală goală de 7 oameni la una plină de 400, demonstrând astfel solidaritatea în coaliție. Bravo, Andrei Mazăre!”, a mai spus Gheorghe Flutur lăsând să se înțeleagă că cei din PSD nu au avut audiență la întâlnirea electorală organizată în această comună.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de