Marian Andronache își revendică partenitatea proiectului celor zece locuri de joacă anunțate de Lucian Harșovschi


Intră acum și în grupul de

Candidatul Dreptei Unite (USR-PMP-FD) la funcția de primar al Sucevei, Marian Andronache, și-a revendicat paternitatea proiectului celor zece locuri de joacă anunțat acum de viceprimarul Lucian Harșovschi, candidatul PNL la funcția de primar al Sucevei.

„Lucian Harșovschi, nu se cade să îți asumi proiectele altora și să te lauzi cu proiecte în curs de derulare. Și nu este cinstit să te folosești de imaginea unui copil pentru a câștiga simpatizanți în campania electorală”, a transmis Marian Andronache.

El a spus că proiectul locurilor de joacă a fost finalizat din 2019, dar nu că viceprimarul nu a binevoit să îl semneze în 2020 pentru că îi afecta campania electorală.

Marian Andronache a explicat că din motive electorale contractul pentru locurile de joacă a fost blocat în anul 2020 și că patru ani de zile nu s-a modernizat niciun loc de joacă în municipiul Suceava.

Totodată, el a declarat că grație consilierilor locali PMP care în fiecare an au introdus proiectul celor zece locuri de joacă pentru a fi inclus în bugetul local, iar abia în 2023 s-a reușit aprobarea lui și scoaterea la licitație pentru proiectare și execuție și că în primăvara anului 2024 au început lucrările.

„Din păcate, timpul a fost pierdut. Mai avem de modernizat 23 de locuri de joacă în municipiul Suceava”, a spus candidatul Dreptei Unite.

El a arătat că în calitate de primar se va asigura că în 365 de zile toate spațiile de joacă din Suceava vor fi modernizate, dar că dacă altcineva va prelua conducerea, nu poate garanta aceleași rezultate.

Comandat de PMP (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei”) Suceava, cod unic de identificare mandatar: 21240022


Intră acum și în grupul de