Gheorghe Șoldan, după întâlniri cu localnicii îi piața din Stulpicani: Este timpul pentru o schimbare reală. E nevoie de un alt ritm de dezvoltare, de o viziune nouă și de o echipă dedicată


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a fost joi dimineața în piața din Stulpicani alături de colegi din PSD și de candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei, George Gemănari, un inginer în vârstă de 39 de ani, hotărât să aducă schimbarea pe care această comunitate o așteaptă.

„Am avut ocazia să discutăm cu mare parte dintre comercianți, să împărțim pliante și să abordăm problemele cu care se confruntă comuna. Am vorbit despre planurile noastre de dezvoltare atât pentru Stulpicani, cât și pentru întreg județul Suceava”, a spus Șoldan.

El a menționat că George Gemănari are un plan bine structurat pentru Stulpicani, axat pe îmbunătățirea infrastructurii și a rețelelor de utilități, dezvoltarea serviciilor publice, stimularea turismului local și sprijinirea afacerilor locale.

Potrivit lui Șoldan, reacțiile oamenilor cu care a interacționat în Stulpicani i-a confirmat că este timpul pentru o schimbare reală, atât în administrația comunei Stulpicani, cât și la conducerea Consiliului Județean Suceava.

„Oamenii ne-au vorbit despre nevoia de proiecte concrete și eficiente, despre dorința de a vedea investiții reale într-un viitor mai bun pentru ei și copiii lor. Este evident că e nevoie de un alt ritm de dezvoltare, de o viziune nouă și de o echipă dedicată. Ca viitor președinte al Consiliului Județean Suceava, mă angajez să colaborez strâns cu fiecare administrație locală pentru a implementa proiecte de dezvoltare care să îmbunătățească nivelul de trai în întreg județul. Pe 9 iunie, vă îndemn să votați pentru schimbare, atât la primăria din Stulpicani, cât și la Consiliul Județean Suceava”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de