Victorina Dima, alături de Lucian Harșovschi: Pentru mine Lucian Harșovschi reprezintă un model de ambiție, hotărâre, perseverență și implicare în îndeplinirea proiectelor propuse


Intră acum și în grupul de

Victorina Dima a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul UMF Cluj -Napoca „Iuliu Hațieganu” și ulterior rezidențiatul în dermatologie în centrul universitar Cluj, perioadă în care a fost implicată în proiecte și granturi de cercetare ale universității.

Ulterior, s-a stabilit în Suceava activând ca medic dermatolog în serviciul privat, atât în dermatologia generală, cât și în dermato-pediatrie.

“M-am alăturat echipei lui Lucian Harșovschi din dorința de a mă implica activ în găsirea soluțiilor pentru îmbunătățirea infrastructurii medicale, pentru sporirea accesului la servicii de sănătate de calitate, dar și pentru promovarea unui stil de viață sănătos mai ales în rândul copiilor.

Pentru mine Lucian Harșovschi reprezintă un model de ambiție, hotărâre, perseverență și implicare în îndeplinirea proiectelor propuse”, a spus Victorina Dima.

Lucian Harșovschi a mulțumit acesteia pentru încredere.

„Îi mulțumesc doamnei doctor pentru că a ales să facă parte din echipa noastră. Am încredere în ea, am încredere în echipă și am încredere în suceveni. Împreună vom reuși să construim în Suceava și pentru suceveni. Împreună reușim!”, a transmis Lucian Harșovschi.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de