Flutur, la Slatina, alături de candidatul de primar PNL Adrian Gemanaru: Comuna Slatina s-a schimbat în bine după ce drumul județean s-a modernizat


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava Gheorghe Flutur a fost prezent, vineri după amiaza, și în comuna Slatina, acolo unde a avut o întâlnire cu cetățenii prezenți la lansarea candidaturii pentru funcția de prima a acestei comune, tânărul inginer Adrian Gemanaru.

„Acesta este un familist convins, un tânăr fermier, om cu inițiativă și cu proiecte curajoase pentru comuna Slatina”, a dat asigurări Gheorghe Flutur.

El a dus aminte că drumul județean care traversează localitatea Găinești a fost modernizat de Consiliul Județean Suceava.

„Comuna Slatina s-a schimbat în bine după ce acest drum s-a modernizat. Dar oamenii au nevoie și de extinderea rețelei de apă și canalizare, au nevoie de gaz metan, au nevoie de cămin cultural și doresc descâlcirea cadastrării terenurilor care în loc să lămurească mai mult a încâlcit situațiile toate aceste probleme. Toate acestea dar și multe altele investiții sunt în programului candidatului liberal pentru funcția de primar Adrian Gemanaru”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de