Gheorghe Flutur de pe șantierul din Șcheia le promite locuitorilor că vor avea apă și canalizare: Un pic de răbadare. A durat mult că alții au ținut la sertar aceste proiecte


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent, sâmbătă, pe șantierul din satul Sf. Ilie, comuna Șcheia, unde se lucrează la aducțiunile de apă și canalizare.

„E un pic de noroi pe strada Teilor, o stradă de 1,7 kilometri care leagă Sf. Ilie de Suceava, o zonă care, cred eu, într-o lună de zile se va da gata”, a spus Flutur alături de primarul din Șcheia Vasile Andriciuc.

El a subliniat că respectiva stradă este artera principală și trebuie grăbite lucrările din cauză că dacă plouă se formează noroi.

Flutur a spus că proiectul de 326 de milioane de euro de apă și canalizare din județ alocă comunei Șcheia 28 de milioane de euro din care doar în Sf. Ilie sunt executate lucrări pe stăzile Târnavelor, Făgăraș și că se lucrează și pe strada Teilor.

„Oamenii știu că așteaptă apă-canal, așteaptă drumuri. Un pic de răbdare. Poate că unii și-au expirat răbdarea pentru că a durat mult. A durat mult licitația, dar a durat mult că au ținut alții la sertar aceste proiecte. Vine apa și canalul! Inclusiv în Șcheia, pe strada Izvor, la RAR, acolo unde i-am bătut la cap zilnic, săptămâna viitoare, joi, o să se toarne asfalt. Așa că e șantier total în Sf. Ilie și oamenii de aici văd că ei construiesc privat, vor avea cât de repede apă, canalizare și drumuri așa cum trebuie”, a spus Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de