Lucian Harșovschi: Contracandidații mei continuă șirul dezinformărilor ajutându-se de inteligența artificială și distribuind informații false


Intră acum și în grupul de

Candidatul PNL la funcția de primar al Sucevei, Lucian Harșovschi, a dezavuat, sâmbătă, campania murdară  făcută în mediul online de contracandidații lui care se folosesc de inteligența artificială pentru a falsifica realitatea.

„Campania murdară continuă. Contracandidații mei continuă șirul dezinformărilor, ajutându-se de inteligența artificială și distribuind informații false oamenilor prin diverse căi de comunicare. Cât de jos pot să coboare unii? Cred că vă puteți da seama din imaginile pe care le prezint”, a transmis Harșovschi.

El a cerut sucevenilor să discearnă între realitate și fake news.

„Fac apel către toți sucevenii să fie atenți la ceea ce cred și am încredere că pot face diferența între cei care își fac campanie doar atacându-mă pe mine, folosind inteligența artificială, și mine, care vin cu proiecte concrete pentru Suceava și fiecare sucevean, de la mic la mare. Voi continua să prezint proiectele și vă asigur că știm exact ce se poate face și știm exact ce avem de făcut. Biriuim răul prin bine!”, a spus Harșovschi.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de