Gheorghe Flutur în maraton electoral la Liteni, Fântânele și Udești. La Fântânele, ropotele de aplauze ale participanților au vorbit de la sine despre șansele lui Vasile Hîj de a fi reales primar la Fântânele


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a continuat, sâmbătă, maratonul electoral în județ.

Astfel, după ce împreună cu fostul ministru al Culturii, Bogdan Gheorghiu, a participat la lansarea candidaturii pentru un nou mandat a primarului liberal din Liteni, Tomiță Onisii, a urmat lansarea candidaturii liberale în comuna Fântânele, a actualului primar, Vasile Hîj, președintele Flutur fiind de asemenea prezent și la lansarea candidatului susținut de PNL în comuna Udești, Mircea Țan.

Potrivit lui Flutur, la Fântânele, Vasile Hîj, un primar de toată isprava, a modernizat comuna, având proiectele aprobate pentru apă și canalizare.

„El are un proiect major pentru introducerea gazului metan în toată comuna și a modernizat drumurile, școlile și grădinițele”, a spus Flutur, iar ropotele de aplauze ale participanților care au umplut sala căminului cultural din satul Bănești vorbesc de la sine despre șansele lui de a fi reales primar la Fântânele.

Mircea Țan, actualul secretar al primăriei Udești, este un om foarte popular, calm și bine pregătit.

„El cunoaște administrația publică și are capacitatea de a învăța și pe alții. Țan a străbătut comuna Udești, o comună dificilă, cu multe sate ai căror cetățeni au așteptări mari”, a spus Flutur.

Locuitorii din Udești așteaptă introducerea apei și canalizării, iar Mircea Țan se angajează să rezolve aceste probleme. De asemenea, introducerea gazului metan este o prioritate pentru el.

„Se preconizează că la Udești câștigarea postului de primar de către liberali va fi cea mai mare surpriză din această parte a județului”, a declarat președintele liberal.

Potrivit acestuia, o primărie care până acum a stat cu mâna întinsă după dezvoltare, va primi un răspuns prompt de la Mircea Țan și președintele Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de