Universitarul Florin Boghean în echipa lui Lucian Harșovschi: Am fost și am rămas mereu un adept al ideii că schimbarea începe de la nivel local.


Intră acum și în grupul de

Universitarul Florin Boghean, care s-a alăturat echipei lui Lucian Harșovschi spune că printre prioritățile sale se numără îmbunătățirea accesului la educație și oportunități de dezvoltare pentru membrii comunității

Florin Boghean: “Am fost și am rămas mereu un adept al ideii că schimbarea începe de la nivel local. În calitate de cadru didactic universitar, am văzut puterea transformării prin educație și implicare comunitară.Experiența mea la catedră, implicarea în diverse proiecte cu finanțare europeană, relația cu mediul antreprenorial m-a învățat importanța ascultării, comunicării și colaborării. Aceste valori le voi aduce și în serviciul comunității sucevene.

Printre prioritățile mele se numără îmbunătățirea accesului la educație și oportunități de dezvoltare pentru membrii comunității, promovarea dezvoltării durabile și protejarea mediului înconjurător, precum și sprijinirea inițiativelor care aduc comunitatea noastră mai aproape împreună.

Pe Lucian, până să intru în această echipă, îl cunoșteam la fel ca orice alt sucevean, îl vedeam implicat și dornic să facă lucruri, să ajute oamenii, să găsească soluții la orice problemă, iar de când îl cunosc, mi-a confirmat toate cele spuse mai sus. Lucian este primarul de care Suceava are nevoie, are determinarea necesară de a începe un proiect și de a-l duce la bun sfârșit.”

Lucian Harșovschi are încredere că împreună vor lucra bine pentru suceveni.

„Sunt sigur că alături de domnul profesor Boghean vom construi împreună un viitor mai bun pentru Suceava și suceveni. Pe 9 iunie Alegem Viitorul!”, a spus Harșovschi.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de