Primarul din Frasin, cu bandaje după un accident, s-a lansat în cursa electorală. Gheorghe Flutur a salutat revenirea lui în echipă


Intră acum și în grupul de

În orașul Frasin, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, duminică, la lansarea primarului liberal Marinel Bălan, care, chiar cu bandaje după un accident în care a suferit arsuri, și-a prezentat realizările mandatului.

În prezența a sute de localnici, la Frasin a avut loc o lansare de candidat specială a primarului liberal Marinel Bălan care a inaugurat noua casă de cultură a orașului.

La acest eveniment electoral au participat președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, senatorul liberal Dan Cadariu și vicepreședinte PNL Suceava Gheorghe Niță.

Gheorghe Flutur a explicat de ce această lansare este mai specială.

„Pentru că primarul Marinel Bălan a avut cu puțin timp în urmă un accident, a suferit niște arsuri pe corp dar astăzi, deși bandajat, a venit să prezinte realizările, a fost plin de viață, energic și a dezmințit zvonurile despre starea lui de sănătate.”

Președintele Flutur i-a urat multă sănătate primarului Marinel Bălan, cu bucurie pentru revenirea în echipă și a cerut un vot frasinenilor pentru acest harnic primar, care în continuă are proiecte curajoase și bine gândite pentru orașul Frasin.

Clădirea casei de cultură este o investiție realizată prin intermediul Ministerului Dezvoltării și a Companiei Naționale de Investiții de circa 12 milioane de lei. Este un spațiu generos, cu spatii pentru sala de dans la demisol și discotecă la parter, are sală de spectacole pentru circa 300 de locuri, iar la etaj se găsesc spații dedicate petrecerii timpului liber de către tineri.

“Frasinul devine un oraș veritabil, cu utilități asigurate pentru oameni, mă refer la apă canal, drumuri modernizate, sediul primăriei modernizat, școlile dotate la nivel european, toate acestea în mandatul primarului liberal Marinel Bălan”, a spus Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de