Flutur și-a asumat să fie criticat și a participat la Sărbătoarea Salcâmului de la Arbore: Am fost cu arborenii mei cu care am copilărit și feciorit


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, duminică, la Sărbătorea Salcâmului de la Arbore unde și-a adus aminte de horile de altă dată.

„Cu riscul de a fi criticat, am fost astăzi la Sărbătoarea salcâmului de la Arbore. Când spun asta mă refer la gurile rele care mă critică de bundiță, de hore. Da, astăzi am fost cu arborenii mei cu care am copilărit și feciorit la Sărbătoarea populară din centrul satului Arbore, împreună cu candidatul meu la Primăria Arbore, cu liberalul Buliga Toader Cristinel”, a spus Gheorghe Flutur.

El a subliniat că la Arbore liberalii au și o echipă faină de consilieri, oameni unul și unul, antreprenori.

„Am stat se vorbă cu lumea, am strâns mâini multe, mi-am adus aminte de horile de altă dată și chiar unul din consilieri de pe lista liberalilor este șeful echipei de dansuri cu care am vorbit de jocurile de altă dată: Ceasul, Trunchiul, Pintenu, Clopoțelul, jocuri pe care le-am făcut și eu în fecioria mea”, a spus Flutur.

Președintele liberal a spus că a fost un prilej de bucurie și de încărcat bateriile alături de oamenii care au venit să se simtă bine la o sărbătoare care a devenit foarte populară pe toată zona.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de