Gheorghe Șoldan, la Vicovu de Sus alături de candidatul PSD la funcția de primar: Viceprimarul Adrian Juravle este pregătit să continue dezvoltarea orașului Vicovu de Sus.


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Vicovu de Sus, deputatul Gheorghe Șoldan, a participat, duminică după amiaza, Vicovu de Sus, împreună cu echipa PSD Suceava, la o întâlnire electorală pentru a-l susține pe Ionel Adrian Juravle, PSD nostru la funcția de primar.

La Casa de Cultură din Laura, Gheorghe Șoldan și echipa PSD Suceava au fost întâmpinați de aproximativ 150 de localnici, ceea ce demonstrează dorința mare a comunității pentru schimbare.

„Vicovu de Sus are nevoie de un primar gospodar, ambițios, cu viziune, iar Adrian Juravle este persoana potrivită în care mulți vicoveni își spun speranțele. Este viceprimar de două mandate și multe dintre proiectele realizate pentru comunitate i se datorează, demonstrând că poate transforma vorbele în fapte”, a spus Șoldan.

El a declarat că de la construirea campusului școlar și a centrului cultural, la reabilitarea parcului central, amenajarea a două parcuri pentru copii, modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea rețelei de iluminat public, modernizarea Unității Medico-Sociale și construirea blocului ANL, Adrian Juravle a fost implicat în numeroase proiecte.

Șoldan le-a reamintit vicovenilor că orașul lor a fost ignorat mulți ani de actualul președinte al Consiliului Județean, care și-a amintit de Vicovu de Sus doar când a avut un interes electoral și i-a asigurat că el nu va fi un astfel de președinte de Consiliu Județean.

„Cred că dezvoltarea fiecărei localități este cheia dezvoltării întregului județ”, a punctat Șoldan.

El a subliniat că Adrian Juravle are planuri ambițioase pentru viitorul mandat: de la finalizarea proiectelor de utilități, la construirea unui centru multifuncțional cu bibliotecă și cinematograf, a două grădinițe cu program prelungit și extinderea zonei industriale.

De asemenea, viitorul primar își propune implementarea unui sistem inteligent de semaforizare în zona școlilor și zona centrală, modernizarea infrastructurii rutiere, construirea de trotuare și amenajarea unui spațiu de agrement.

„Adrian Juravle este pregătit să continue dezvoltarea orașului Vicovu de Sus. Sunt convins că, împreună cu echipa sa de consilieri locali și cu sprijinul comunității, va reuși să realizeze toate aceste proiecte pentru un oraș mai dezvoltat, cu care nu doar vicovenii să se mândrească. Pe 9 iunie, votați pentru un viitor mai bun. Votați Adrian Juravle la Primăria Vicovu de Sus și Gheorghe Șoldan, pentru președinția Consiliului Județean Suceava”, a transmis Gheorghe Șoldan amintind că 9 iunie va fi Ziua Schimbării.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de