Gheorghe Flutur, la Horodnic de Sus, „capitala liberalismului” din zonă: Valentin Luța este un model de bun administrator și gospodar


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, duminică, la lansarea candidaturii lui Valentin Luța pentru un nou mandat de primar al comunei Horodnic de Sus.

„Horodnic de Sus este un fel de capitală a liberalismului în această parte de țară”, a spus Flutur.

El a arătat că a participat cu mare drag la lansarea candidaturii lui Valentin Luța, tată a șase copii, iubitor de tradiții și obiceiuri, un om care a implementat foarte multe proiecte.

Flutur a precizat că primarul din Horodnic de Sus este singurul din țară care oferă „Masă caldă în școli” din bugetul propriu pentru 700 de copii și că a construit un cartier de case model bucovinean.

„Primarul Luța este un om care a deschis un serviciu la primărie pentru asfaltarea străzilor și a restaurat și consolidat toate clădirile din localitate. Nu ai cum să nu îi ridici mâna, fiind un model de bun administrator și gospodar. Felicitări tânărului liberal al comunei Horodnic de Sus! Bravo, Valentin Luța!”, a spus Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de