Gheorghe Flutur, în campanie în comuna natală Botoșana: Ioan Ghiaţă este un primar harnic, un om simplu, care îmbracă și costumul de primar, merge la București pentru fonduri europene, dar care, foarte des, îl găsești în cizme de cauciuc.


Intră acum și în grupul de

Președintele Gheorghe Flutur a încheiat ultima duminică de campanie electorală la el acasă, în comuna natală Botoșana.

 În jur de 300 de oameni l-au așteptat cu aplauze pe Gheorghe Flutur, care a venit să își susțină primarul liberal în funcție, Ioan Ghiaţă. Împreună, aceștia au realizat transformarea radicală a localității Botoșana în ultimii ani.

„Aproape toate ulițele din comună sunt asfaltate. Există apă și canalizare, iar apa este adusă de la Păltinoasa, fiind de foarte bună calitate. Școala a fost modernizată, grădinițele sunt în stare bună, iar centrul civic a fost recent modernizat. Biserica veche din lemn este în proces de recondiționare cu fonduri europene. Șirul realizărilor continuă cu proiectul de aducere a gazului metan în Botoșana”, a spus Gheorghe Flutur.

El a subliniat că această comună și-a întregit suprafața de teren prin hotărâri judecătorești și lupte în justiție.

„Ioan Ghiaţă este un primar harnic, un om simplu, care îmbracă și costumul de primar, merge la București pentru fonduri europene, dar care, foarte des, îl găsești în cizme de cauciuc. El lucrează la utilaje de deszăpezire, repară instalațiile de pompe și este prezent la formațiile de dansuri și obiceiuri populare din Botoșana. Este un om al locului, cel mai potrivit pentru următorul mandat de primar, umăr la umăr cu Gheorghe Flutur”,  a concluzionat președintele PNL Suceava.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de