Gheorghe Flutur, la Volovăț, alături de candidatul PNL la funcția de primar, Ionel Vicol: Are multe proiecte așteptate de locuitori


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat luni dimineața, în prezența a circa 150 de oameni, la lansarea candidatului de primar liberal în comuna Volovăț, Ionel Vicol.

„Vicol este un tânăr antreprenor foarte priceput în accesarea fondurilor europene, bine pregătit și iubit de comunitatea din Volovăț. El este susținut de PNL pentru funcția de primar deoarece are proiecte așteptate de locuitori”, a spus Flutur.

Președintele liberal sucevean a arătat că între proiectele candidatului PNL se numără introducerea rețelei de apă și canalizare în localitatea din proximitatea municipiului Rădăuți, introducerea gazului metan, asocierea cu zona metropolitană a Rădăuțiului și rezolvarea problemei accesului la terenurile agricole despărțite de centura ocolitoare.

„Acestea și multe alte proiecte curajoase ale lui Ionel Vicol sunt menite să aducă Volovățul la același nivel cu localități precum Horodnic de Sus sau Burla, conduse de primari liberali”, a spus Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de