Mugur Corlățan: În Lucian Harșovschi am găsit un partener dedicat și motivat, cu o viziune clară asupra direcției în care ar trebui să se îndrepte orașul nostru


Intră acum și în grupul de

Unul dintre membrii echipei lui Lucian Harșovschi, Mugur Corlățan, dă asigurări că echipa acestuia va fi activă, implicată și deschisă să susțină interesele cetățenilor.

“În Lucian Harșovschi am găsit un partener dedicat și motivat, cu o viziune clară asupra direcției în care ar trebui să se îndrepte orașul nostru. Experiența și abilitățile sale în administrație, combinate cu valorile și principiile pe care le împărtășim, m-au convins că acesta este partenerul potrivit alături de care să pornesc la acest drum important.

Vrem să fim o voce puternică pentru evoluția municipiului Suceava, să promovăm transparența, responsabilitatea și eficiența în administrație și să lucrăm împreună pentru a crea un mediu urban mai sigur, mai curat și mai prosper pentru toți locuitorii.

Cu determinare și pasiune, vă asigur că vom fi reprezentanți activi și implicați  în comunitate, mereu deschiși să ascultăm și să susținem interesele cetățenilor. Prin unirea eforturilor și colaborarea noastră, suntem pe cale să construim un viitor tot mai bun pentru municipiul Suceava.”

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de