Gheorghe Flutur la Drăgușeni și Forăști alături de candidații PNL  care își propun să aplice modelele de succes aplicate în comune cu administrație liberală


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a avut, marți, întâlniri cu electoratul în comunele Drăgușeni și Forăști, unde candidații liberali și-au prezentat oferta electorală pentru funcția de primar.

La Drăgușeni, Ioana Chirilă-Botezatu, tânăr antreprenor întors recent din Italia, are un program foarte ambițios pentru modernizarea comunei.

Acest program include extinderea rețelei de apă și canalizare, introducerea gazului metan și încurajarea tinerilor să își deschidă afaceri, având în vedere apropierea localității de Autostrada A7 și de Autostrada A8, situată nu departe de Drăgușeni. Ioana dorește ca tinerii să participe activ la viața comunei, să fie implicați în viața culturală și să fie consultați în luarea deciziilor pentru viitorul localității. De asemenea, își propune să aducă modele de succes din alte localități vecine, cum ar fi Rădășeni, Hârtop și alte comune liberale din județul Suceava.

La Forăști, candidatul liberal Lăzărică Nicolae-Clement propune un suflu nou. El intenționează să implementeze programe pentru apă și canalizare în toate cele 9 sate ale comunei, să rezolve problema calității apei potabile, care în prezent este de proastă calitate, și să introducă gazul metan.

De asemenea, vrea să construiască trotuare pe lângă drumul european pentru siguranța copiilor care merg la școală, să rezolve haosul exploatării balastierelor de pe malul Moldovei și să recupereze pășunile comunei. Lăzărică își propune, de asemenea, să deschidă căminele culturale pentru activități destinate tinerilor și populației comunei.

„Aceste obiective pot fi realizate de un bun gospodar, familist, tânăr, energic și onest. În Forăști, aceasta este a doua întâlnire în cadrul campaniei, iar percepția noastră este că schimbarea este aproape”, a apreciat Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de