Gheorghe Flutur, la Bosanci, i-a transmis actualului primar că a luat-o pe un drum greșit: Vă garantez că noi liberalii nu îi lăsam pe bosânceni și le întindem o mână cu primarul liberal Anton Curic


Intră acum și în grupul de

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava a participat, miercuri, împreună cu primarul Sucevei, Ion Lungu, și cu vicepreședintele PNL Suceava, Irina Vasilciuc, administrator public al județului, la prezentarea programului candidatului liberal la funcția de primar al comunei Bosanci, Anton Curic.

Între anii 2008 și 2016, Anton Curic a fost două mandate primar de Bosanci, timp în care a schimbat la față această comună, a adus rețelele de apă și canal, a modernizat drumuri, rețea de gaze naturale, a modernizat școli, a făcut sala de sport, a modernizat căminul și sediul primăriei și a lăsat economii la bugetul primăriei de peste 20 milioane de lei și multe proiecte pregătite.

“Anton Curic vine să rezolve problema apei potabile care astăzi nu este de calitate în comuna Bosanci. Aton Curic va reveni la conducerea Primăriei Bosanci pentru a asfalta drumurile, pentru că mai sunt peste 40 de ulițe neasfaltate. Anton Curic vine să recupereze decalajul care există acum fată de localitățile vecine precum Ipotești, Moara, Salcea, Adâncata. Candidatul nostru liberal are o echipă de consilieri locali excepțională, oameni hotărâți, oameni care au făcut ceva în viața lor. Și eu simt ca Anton Curic va fi reales primar duminică de bosânceni”, a transmis Gheorghe Flutur.

El a remarcat faptul că în sala în care a avut loc întâlnirea liberalilor a fost prezent și actualul primar din Bosanci. În cadrul întâlnirii, liderul PNL Suceava l-a întrebat pe acesta unde este George Simion, “mentorul lui” și cu ce a ajutat acesta.

Gheorghe Flutur i-a transmis actualului primar de Bosanci că a luat-o pe un drum greșit, dar și că și a încercat să îi ducă și pe bosânceni pe acest drum greșit.

 “Vă garantez că noi liberalii nu îi lăsam pe bosânceni și le întindem o mână cu primarul liberal Anton Curic”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de