Gheorghe Flutur, întâlnire electorală în cartierul George Enescu: Lucian Harșovschi nu are nevoie de stagiatură, are nevoie de votul dumneavoastră duminică și apoi umăr la umăr cu mine pornesc motoarele turnate la maxim pentru dezvoltare


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava Gheorghe Flutur a făcut campanie electorală, miercuri, în municipiul Suceava unde s-a întâlnit cu alegătorii din zona George Enescu.

Astfel,  președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, candidatul PNL pentru Primăria Suceava, Lucian Harșovschi, primarul Sucevei Ion Lungu și deputatul PNL Ioan Bălan s-au întâlnit cu sute de alegători.

Gheorghe Flutur le-a cerut sucevenilor să continue în municipiul Suceava cu administrație liberală care a dovedit că este performantă.

„Municipiul Suceava a fost primul din Moldova care a schimbat culoarea roșie în alegerile din ultimii 20 e ani. Această schimbare a PSD și venirea PNL a adus dezvoltare. Nu ne duceți înapoi spre administrații pesediste precum Vaslui, Bacău, Botoșani, duceți-ne înainte pe drumul pe care am pornit spre Cluj, Oradea, Brașov, Sibiu. Nu ne întoarceți din drum dragi suceveni”, a transmis Gheorghe Flutur.

El a spus că are nevoie de Lucian Harșovschi în procesul de reindustrializare a Sucevei și că are nevoie de Lucian Harșovschi și  în marele proiect “Suceava la autostrăzi”.

„Cu Lucian Harșovschi am curajul să spun că mai multă diasporă suceveană se va întoarce acasă, la locuri de muncă bine plătite. Lucian Harșovschi e băștinaș, e sucevean, e tânăr, știe administrație publică mai bine decât toți contracandidații la un loc. Lucian Harșovschi nu are nevoie de stagiatură, are nevoie de votul dumneavoastră duminică și apoi umăr la umăr cu mine pornesc motoarele turnate la maxim pentru dezvoltare”, a declarat liderul PNL Suceava.

Gheorghe Flutur a spus că este optimist cu privire la rezultatul votului dim Suceava.

“Mă întâlnesc cu foarte mulți oameni și nici nu apuc să întreb că ei știu dorința mea. Dați-mi-l pe Lucian Harșovschi și ei au spus știm, îl vreți pe Lucian. Doamne ajută și gândul cel bun!”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de