Marian Andronache se cere PSD-iștilor și PNL-iștilor dezamăgiți să-l voteze: Doar așa se vor simți respectați și reprezentați în administrația publică locală.


Intră acum și în grupul de

Candidatul Dreptei Unite (USR-PMP-FD) la funcția de primar al Sucevei, Marian Andronache, a transmis susținătorilor PSD și PNL dezamăgiți de candidații lor să-l voteze duminică pentru a fi respectați și reprezentați în administrația locală.

Marian Andronache, care lansase o invitație pentru o dezbatere în centrul Sucevei, a regretat că niciunul dintre contracandidații săi nu a ales să vină pentru a vorbi de Suceava așa cum  este ea, să vorbească despre proiectele fiecăruia, despre experiența fiecăruia, despre trecutul fiecăruia, despre viziune și curaj.

„Am realizat că demagogia lor este mai presus de interesul direct de a-și asuma ceea ce promit, iar asta îi va costa duminică la vot”, a declarat candidatul Dreptei Unite.

Marian Andronache a spus că are doi principali contracandidați, unul fiind invizibil, iar celălalt guraliv.

„Ce facem? Le dăm votul unor oameni invizibili? Suceava merită mai mult, iar eu sunt pregătit să le ofer. Le cer în mod direct PSD-iștilor nemulțumiți să-mi acorde votul pentru că știu că ei nu sunt de acord cu candidatul lor la primărie, candidat care a distrus organizația municipală și a înlăturat membri cu mare experiență. Le cer de asemenea și PNL-iștilor dezamăgiți să nu se lase păcăliți de candidatul lor care l-a înlăturat pe Lungu știți cum și a creat haos în interior.  Le cer să-mi dea votul duminică pentru că doar așa se vor simți respectați și reprezentați în administrația publică locală”, a spus Marian Andronache.

El a subliniat că duminică se stabilește viitorul Sucevei.

„Ești nemulțumit de PSD și PNL? Există soluții pentru a dezvolta în mod etic și corect Municipiul Suceava. Avem o echipă PREGĂTITĂ și COMPETENTĂ care va putea prelua primăria din ziua 1 și poate aduce performanță. Duminică, votează Marian Andronache și echipa Dreapta Unită pe toate cele 5 buletine de vot”, a transmis Marian Andronache.

Comandat de PMP (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei”) Suceava, cod unic de identificare mandatar: 21240022


Intră acum și în grupul de