Gheorghe Flutur, din Câmpulung Moldovenesc: Cu Mihăiță Negură primar orașul a devenit cunoscut pentru curățenie, frumusețea florilor, sport și tradițiile bucovinene, fiind o emblemă a Bucovinei


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a încheiat seria întâlnirilor electorale din campania pentru alegerile din 9 iunie într-o atmosferă incendiară în capitala liberalismului sucevean, Câmpulung Moldovenesc.

Alături de deputatul PNL Angelica Fădor și senatorul PNL Daniel Cadariu, primarul liberal Mihăița Negură a prezentat oferta sa electorală pentru un nou mandat în fruntea municipiul Câmpulung Moldovenesc.

„Despre Mihăița Negură putem vorbi doar la superlativ, primarul având proiecte de 110 milioane de euro în derulare. Dintre acestea, proiectele pentru apă și canalizare totalizează 30 de milioane de euro. De asemenea, primarul Negură a modernizat, la nivel european, toate liceele și școlile generale din oraș”, a spus Gheorghe Flutur.

El a subliniat că, în plus, Mihăița Negură a amenajat centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc, punând în valoare arhitectura clădirilor de epocă și a contribuit semnificativ la dezvoltarea turismului, iar stațiunea Câmpulung Moldovenesc a înflorit alături de Vatra Dornei și Gura Humorului.

„Orașul a devenit cunoscut pentru curățenie, frumusețea florilor, sport și tradițiile bucovinene, fiind o emblemă a Bucovinei”, a spus Flutur care a adăugat că Mihăița Negură are proiecte excepționale pentru următorul mandat, alături de el.

„Tandemul Flutur și Negură înseamnă dezvoltare, inițiative și povești de succes”,a punctat Gheorghe Flutur. Președintele Flutur a încheiat această campanie electorală după ce a vizitat toate localitățile județului Suceava, unele de mai multe ori și a avut întâlniri cu sute de cetățeni la fiecare eveniment electoral.

El le-a transmis și cetățenilor din Câmpulung Moldovenesc celebra rugăminte: „Dați-mi primarul meu, puneți-ne la treabă, judecați-ne după fapte și marii câștigători de duminică veți fi dumneavoastră, câmpulungenii și sucevenii, cu echipa liberală.”

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de