Flutur, mesaj pentru sucevenii din diaspora: Sunați acasă la rude, la prieteni, la vecini, să voteze candidații liberali „candidații dezvoltării și modernizării”


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut, joi seara, un apel către sucevenii din diaspora să meargă duminică la vot la alegerile europarlamentare unde să voteze candidații liberali, dar și să sune în țară unde să vorbească cu rudele, prietenii și vecinii să voteze candidații liberali.

Flutur le-a spus sucevenilor din disapora că îi invită duminică la vot și să voteze candidații PNL de pe buletinul de vot la alegerile europarlamentare care sunt pe lista comună în alianța care susține drumul european al României.

„Fiecare dintre dumneavoastră, dacă țineți la dezvoltare sunați acasă la părinți, la rude, la prieteni, la vecini, să voteze la alegerile locale candidații dezvoltării, candidații modernizării. Cine sunt aceștia decât liberalii. Avem o echipă de excepție. Aici vă pregătim autostrăzile întoarcerii dumneavoastră să dezvoltăm la capătul lor locuri de muncă pentru dumneavoastră”, a spus Flutur.

El i-a îndemnat pe sucevenii din diaspora să meargă la vot și să voteze PNL.

„Haideți la vot! Puneți ștampila pe liberali că n-o să vă pară rău. Este drumul european garantat cu liberalii. Haideți lângă noi și votați-ne duminică pe 9 iunie”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de