Ion Lungu amenință membrii PNL că ar putea candida independent la alegerile parlamanetare: Nu mă retrag din viața publică


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu a declarat, miercuri, că nu se va retrage din viața publică după ce i se încheie mandatul de primar și vrea să candideze la alegerile parlamentare.

El a fost întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare ca independent sau din partea unui partid politic și a răspuns că nu exclude nicio variantă.

„Cred că ați văzut câtă treabă am la Primărie. Chiar vreau să-mi fac treaba la Primărie ca la fotbal până în minutul 90. Cu siguranță nu mă retrag din viața publică. Toate variantele sunt posibile”, a spus Lungu.

Întrebat dacă este președinte al organizației municipale PNL Suceava așa cum susținea în urmă cu o săptămână, Ion Lungu a refuzat să răspundă tranșant și susține ceea ce a declarat săptămâna trecută, respectiv că este președintele organizației pentru că nu a demisionat „pe hârtie”, ci doar verbal.

„Acest subiect nu-l mai abordez. Nu am nimic de declarat în plus față de data trecută”, a spus Lungu care a subliniat că este membru PNL.

Conducerea județeană a PNL Suceava a decis, luni, ca organizația municipală PNL Suceava să fie condusă interimar de prim-vicepreședintele județean liberal deputatul Ioan Bălan care va prezenta în prima ședință a BPJ al PNL Suceava și o formulă interimară a Biroului Permanent Municipal al PNL Suceava pentru avizare.


Intră acum și în grupul de