Ion Lungu nu se predă, dar nici nu dezvăluie încă planurile politice: Toate la timpul lor!


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu a fost întrebat, miercuri, cum va gestiona în continuare cariera sa politică și administrativă după încheierea mandatului, dar a evitat un răspuns tranșant, arătând că toate vor avea la timpul lor un răspuns.

Lungu consideră că în acest moment nu este important ce are de gând el să facă în viitor în ceea ce privește cariera politică spunând ironic: „De asta nu pot dormi sucevenii”.

„Toate la timpul lor. Deocamdată eu am o țintă foarte clară să-mi termin cu bine acest mandat, să accesăm cât mai multe proiecte europene și vedeți că nu fac rabat din acest punct de vedere. Restul le vom trăi și vom vedea”, a spus Ion Lungu.

În ultima perioadă au circulat în mediul politic informații că Ion Lungu caută o soluție pentru a obține o nominalizare pe un loc eligibil pe listele pentru Parlamentul României din partea unei formațiuni politice și că ar fi discutat inclusiv cu PSD o asemenea candidatură.

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a respins, marți, într-o declarație pentru News Bucovina posibilitatea ca PSD să-l susțină pe Ion Lungu ca acesta să fie candidat pe listele PSD Suceava la alegerile parlamentare.


Intră acum și în grupul de