Gheorghe Șoldan, atac dur la liderul PNL, Nicolae Ciucă: Acest Balzac cu trese închipuit îl ține în brațe pe domnul Flutur care s-a dat medic în pandemie


Intră acum și în grupul de

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a transmis, vineri, un mesaj dur la adresa președintelui PNL și al Senatului, Nicolae Ciucă, despre care a spus că este „un om laș în slujba țării”

„Acesta este domnul Ciucă, cel care plătește alte milioane din bani publici ca să se cațăre pe cadavre sperând că asta îl va duce în turul doi. Acest Balzac cu trese închipuit din PNL uită că îl ține în brațe pe însuși domnul Flutur, cel care s-a dat medic în plină pandemie ca să se vaccineze cu nesimțire peste rând, în timp ce oamenii mureau pe capete în Suceava”, a spus Șoldan.

El i-a cerut lui Nicolae Ciucă la lase lecțiile la adresa premierului Marcel Ciolacu.

„Lăsați lecțiile, domnule Ciucă! Ia vedeți cum stă domnul doctor mincinos Flutur cu jurământul lui Hipocrate! De asta ați pierdut la Suceava. De asta veți pierde și la parlamentare și la președinție. Pentru că sunteți lași, răi și ipocriți”, a adăugat Șoldan.

El a adăugat că Nicolae Ciucă nu a publicat cartea „Un ostaș în slujba țării” , pentru că nu a reușit să citească, în două luni, cele 100 de pagini scrise de alții. 

Nicolae Ciucă a transmis, vineri, un mesaj în care îl critică pe premierul Marcel Ciolacu pe motiv că ar avea declarații contradictorii privind situația de la Spitalul Pantelimon din București.

”Am observat ardoarea cu care premierul Marcel Ciolacu aduce în discuție problema cărții pe care am scris-o. Îi transmit să stea liniștit! Va avea un exemplar cu dedicație, sper că va reuși să-l citescă. Dar până atunci, în calitate de partener de coaliție, îi solicit să trateze cu maximă responsabilitate situația de la spitalul Pantelimon. Am observat controversele din presă și declarațiile contradictorii ale premierului Marcel Ciolacu.

Cred că este nevoie de mult mai mult curaj politic și onestitate. Trebuie spuse lucrurile exact așa cum sunt, fără a căuta popularitate. Indiferent cine a greșit, dacă s-au grăbit procurorii sau dacă există vreo situație în care medicii au acționat în afara normelor, premierul României trebuie să transmită încredere în justiție și sistemul de sănătate. Nu să spună azi ceva, iar mâine altceva. Este cea mai nefericită decizie, iar românii nu au nevoie de atitudini politicianiste în asemenea situații”, a transmis Nicolae Ciucă.


Intră acum și în grupul de