Replică din PNL pentru Gheorghe Șoldan: Nori negri par a se aduna deasupra viitorului administrativ al județului Suceava când vedem abordarea, preocupările și prioritățile proaspătului președinte ales


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a transmis, vineri seara, o replică deputatului PSD Gheorghe Șoldan, președinte ales al Consiliului Județean Suceava după ce acesta l-a atacat pe liderul PNL Nicolae Ciucă.

„În sport, o condiție importantă este aceea să știi să pierzi. Din păcate, unii nu știu nici să câștige cu demnitate”, spune deputatul Gheorghiu.

El consideră că atacul lui Gheorghe Șoldan, proaspăt ales președinte al Consiliului Județean Suceava, la adresa președintelui și prim-vicepreședintelui PNL este un debut marcat de agresivitate gratuită și neelegantă, în totală discrepanță cu poziția pe care urmează să o ocupe.

„Această ieșire nepotrivită vine în urma directivei emise de Marcel Ciolacu către toți liderii locali PSD, de a-l ataca pe Nicolae Ciucă, însă la Suceava se pare ca domnul Șoldan nu a ieșit din logica candidatului din opoziție”, arată Gheorghiu.

El spune că, din păcate, această „alternare de invective și minciuni” este în acord cu retorica bunului prieten și aliat George Simion, atât de asemănătoare încât pare scrisă chiar de liderul AUR, scriitor autoproclamat.

„Asta ne face să ne punem întrebarea legitimă: la Suceava a câștigat PSD sau AUR? Nori negri par a se aduna deasupra viitorului administrativ al județului Suceava când vedem abordarea, preocupările și prioritățile proaspătului președinte ales, Gheorghe Șoldan”, a conchis Bogdan Gheorghiu.

CITEȘTE ȘI Gheorghe Șoldan, atac dur la liderul PNL, Nicolae Ciucă: Acest Balzac cu trese închipuit îl ține în brațe pe domnul Flutur care s-a dat medic în pandemie


Intră acum și în grupul de