Vasile Rîmbu, mesaj fără echivoc: Sucevenii au votat pentru schimbare: schimbare să fie!


Intră acum și în grupul de

Primarul ales al municipiului Suceava, Vasile Rîmbu, președinte al organizației municipale PSD Suceava, a transmis luni un mesaj fără echivoc celor din PNL Suceava care speră să obțină noi demnități după ce au fost îndepărtați din funcții de electorat.

Astfel, Vasile Rîmbu a spus că electoratul municipiului Suceava a dorit schimbare și că va acționa exact în conformitate cu ceea ce au transmis sucevenii prin vot.

Fără să facă referiri la anumite persoane, liderul social-democrat sucevean a spus pentru News Bucovina că mesajul transmis de electorat a fost clar.

„Eu am fost ales primar de populația municipiului Suceava care a votat masiv schimbarea. Electoratul a decis, iar eu respect voința electoratului. Sucevenii au votat pentru schimbare: schimbare să fie!”, a spus Vasile Rîmbu.

Precizările primarului ales Vasile Rîmbu demontează astfel zvonurile lansate în ultima perioadă că Ion Lungu ar urma să fie candidat PSD la alegerile parlamentare, sau că viceprimarul Lucian Harșovschi ar urma să fie menținut în funcție de viitoarea majoritate din Consiliul Local Suceava.


Intră acum și în grupul de