Gheorghe Șoldan răspunde lui Gheorghe Flutur: “Dezvoltarea județului” în mandatele lui Gheorghe Flutur, un maldăr de hârtii cu proiecte fără finanțare


Intră acum și în grupul de

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a răspuns, marți seara, președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, după ce acesta a prezentat situația proiectelor din județ.

Șoldan spune că sucevenii trebuie să știe adevărul și spune că “dezvoltarea județului” în mandatele lui Gheorghe Flutur, un maldăr de hârtii cu proiecte fără finanțare și că, teoretic, sunt 86 de proiecte, după cum a anunțat astăzi Gheorghe Flutur, dar practic, doar câteva dintre ele au finanțare reală și că la acelea se chinuie de trei mandate să le ducă la bun sfârșit.

„Restul? Sunt doar hârtii – studii de fezabilitate prin care Flutur a sifonat sume uriașe din bugetul județului. Multe dintre aceste proiecte sunt aceleași despre care ne tot vorbește de ani de zile, dar pe care nimeni nu le-a văzut realizate”, a spus Șoldan.

El susține că un exemplu clar este mult lăudatul Spital de Copii cu sute de articole, declarații, apariții TV și promisiuni electorale, dar că în realitate nu e nimic în afară de un studiu de fezabilitate neterminat nici astăzi, fără finanțare.

„Flutur minte, ca de obicei, când spune că așteaptă doar aprobarea de la Ministerul Sănătății. Și astăzi, fără nicio reținere, a repetat aceeași minciună în conferința de presă. Documentele Consiliului Județean arată clar: studiul de fezabilitate nu e finalizat, iar firma de proiectare nu mai răspunde nici la telefon, nici la e-mail. Din 2022! Acesta este marele politician, Gheorghe Flutur – un demagog care anunță în ziare ceea ce visează noaptea, ca și cum ar fi în curs de realizare”, a adăugat Șoldan.

El spune că în perioada următoare, va oferi multe exemple de „mari proiecte” ale județului, care sunt doar simple hârtii.

„Oameni buni, nu glumesc. Doar hârtii. Din banii dumneavoastră i-a fost ușor să facă cârpeli. Și să se laude, de dimineața până seara. Fie cu proiecte care există doar pe hârtie, fie cu realizările primarilor”, a mai transmis Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de