Dialogul prin comunicate între președintele CJ Suceava în funcție și președintele ales al CJ Suceava continuă. Șoldan: Ușor, dle Flutur!


Intră acum și în grupul de

Dialogul prin comunicate între președintele în funcție al CJ Suceava, Gheorghe Flutur și președintele ales al CJ Suceava, Gheorghe Șoldan, a continuat marți seara cu o replică din partea lui Gheorghe Șoldan.

Acesta a răspuns după ce Gheorghe Flutur l-a sfătuit să caute soluții pentru județul Suceava și și-a arătat deschiderea pentru o colaborare, dar în același timp a transmis că dacă Șoldan continuă cu jigniri și atacuri este obligat să schimbe foaia.

Imediat Șoldan a replicat: „Ușor, dle Flutur! Aveți răbdare, o să vină vremea să vorbim de bani. De achizițiile publice făcute cu firme ale unor membri PNL Suceava. De exemplu, câte zeci de mii de euro cheltuiați doar pe cafea la Consiliu Județean Suceava. Vorbim cât de curând. Și, da, aici nu vă contrazic, la spectacol politic vă pricepeți. Sunteți mult mai experimentat. La spectacole și la proiecte doar pe hârtie. Fără finanțare”.


Intră acum și în grupul de