Flutur, după atacurile lui Șoldan: Ți-ai propus să ataci mizerabil în continuare. Am înțeles! Acesta este programul de guvernare. Spor la treabă!


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, a replicat rapid lui Gheorghe Șoldan, după ce acesta l-a amenințat că va veni vremea să vorbească de bani, în special pentru achiziții de cafea la Consiliul Județean.

„Știu domnule Șoldan, nu îți vine să crezi că nu voi lăsa lucrurile cum vrei dumneata! Știu ți-ai propus să ataci mizerabil în continuare, știu ai congres duminică, fă print și trimite președintelui să îți dea o funcție, spune-i că l-ai atacat pe Flutur și încă de două ori astăzi. Am înțeles! Acesta este programul de guvernare. Spor la treabă!”

Războiul declarațiilor între președintele în exercițiu și președintele ales la CJ Suceava a început imediat după conferința de presă a președintelui Gheorghe Flutur de bilanț al activității administrației județene înainte de finalizarea mandatului.

Gheorghe Șoldan l-a acuzat pe Flutur că proiectele acestuia sunt doar pe hârtie și nu sunt finanțate, în timp ce Flutur i-a răspuns că investițiile care se derulează se văd cu ochiul liber.

Totodată, Flutur a spus că el și-a arătat în timpul conferinței de presă deschiderea pentru o colaborare, dar că după ce Șoldan l-a criticiat a transmis că dacă Șoldan continuă cu jigniri și atacuri este obligat să schimbe foaia.

Imediat Șoldan a replicat: „Ușor, dle Flutur! Aveți răbdare, o să vină vremea să vorbim de bani. De achizițiile publice făcute cu firme ale unor membri PNL Suceava. De exemplu, câte zeci de mii de euro cheltuiți doar pe cafea la Consiliu Județean Suceava. Vorbim cât de curând. Și, da, aici nu vă contrazic, la spectacol politic vă pricepeți. Sunteți mult mai experimentat. La spectacole și la proiecte doar pe hârtie. Fără finanțare”.


Intră acum și în grupul de