BPJ al PNL Suceava a decis ca Gheorghe Flutur să deschidă lista de candidați la Senat și Ioan Bălan la Camera Deputaților. Jurnalistul Alexandru Covașă este noul purtător de cuvânt al PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Ședința Biroului Politic Județean al PNL Suceava care a aprobat listele de candidați ai PNL Suceava pentru Senat și Camera Deputaților a avut loc miercuri după amiaza, fiind aprobate și noi intrări în BPJ al PNL Suceava.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că pentru Senat au fost aprobată o listă cu șase candidați care este deschisă de Gheorghe Flutur urmat de medicul rădăuțean Octavian Ilisoi și de Georgiana Tabarcea, Viorel Seredenciuc, directorul Colegiului „Nicu Gane” Codrin Bența și viceprimarul Gherghel de la Gura Humorului.

Lista la Camera Deputaților este deschisă de deputații Ioan Bălan și Angelica Fădor, urmați de deputatul Bogdan Gheorghiu, senatorul Daniel Cadariu. Pe locul 5 este avocat Dana Mitrea, pe locul 6 vicepreședintele CJ Suceava Niculai Barbă, pe locul 7 liderul organizației femeilor liberale Rădăuți, Ramona Breavu, pe locul 8 administratorul public de la Vicovu de Sus, Schipor Adrian, pe locul 9 Viorel Aiura din Siret, pe locul 10 Alexandru Zaharescu, pe locul 11 Mihai Moraru, iar pe locul 12 liderul tinerilor liberali Ciornei, iar pe 13 fostul subprefect Alexandru Salup.

Flutur a spus că în 2 septembrie a fost convocat Colegiul Director Județean și Consiliul de Coordonare Județeană PNL Suceava pentru validarea listelor și trimiterea lor către Biroul Permanent Național.

„PNL Suceava a intrat în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor parlamentare și prezidențiale”, a spus Flutur.

El a mai anunțat că au intrat în BPJ al PNL Suceava trei nume noi.

Primul este jurnalistul Alexandru Covașă care a primit și funcția de purtător de cuvânt al PNL Suceava.

Din BPJ Suceava fac parte de miercuri primarul de Vicovu de Sus, Vasile Iliuț și primarul de Marginea Gheorghe Lazăr.

„Organizația PNL Suceava se întărește, se mobilizează. Zilele viitoare stabilim strategia și temele principale de campanie cu care ne vom prezența în fața electoratului. Clar este că dorim cât mai multe fonduri pentru județul Suceava, dorim stabilitate politică, dorim să prezentăm adevărul despre rezultatele administrației liberale și ca Suceava să fie o zonă de bunăstare și de dezvoltare economică”, a concluzionat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de