Gheorghe Șoldan a fost ales vicepreședinte național al PSD pentru Dezvoltare Regională și Locală


Intră acum și în grupul de

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a fost ales, sâmbătă, la Congresul PSD, vicepreședinte național pentru Dezvoltare Regională și Locală.

Șoldan a vorbit în fața delegaților PSD despre nevoia de a avea un președinte al țării implicat care știe ce înseamnă să fii aproape de oameni.

După ce Marcel Ciolacu a fost desemnat oficial candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la alegerile prezidențiale Gheorghe Șoldan, vicepreședinte național al PSD, o consideră „cea mai bună alegere pentru România”. Într-o declarație publică, Șoldan a subliniat că Marcel Ciolacu a demonstrat capacitatea de a aduce stabilitate politică și economică, având potențialul de a uni și de a lucra pentru toți românii în calitate de președinte.

„Marcel Ciolacu este un om care a trecut prin toate etapele politicii, de la nivel local până la cel național, și știe ce înseamnă să fii aproape de oameni și să le înțelegi nevoile”, a declarat Gheorghe Șoldan.

Tot astăzi, Șoldan a fost ales vicepreședinte pe domeniul dezvoltare locală și regională în cadrul PSD, o poziție pe care o consideră o mare responsabilitate și o oportunitate de a asigura investiții prioritare în județul Suceava pentru următorii patru ani. La doar 33 de ani, Gheorghe Șoldan vede încrederea colegilor săi ca pe o motivație suplimentară de a continua lupta pentru interesele celor care l-au ales.

„Nu sunt doar vorbe. Cred cu tărie că, împreună cu Marcel Ciolacu președinte, putem construi o Românie mai bună pentru fiecare dintre noi. PSD este cel mai puternic partid din România pentru că am fost mereu alături de oameni, oferindu-le soluții reale. Acum este momentul să facem același lucru la cel mai înalt nivel. Împreună, putem schimba România. Împreună, putem aduce speranța în viețile tuturor românilor,” a concluzionat Șoldan.


Intră acum și în grupul de