Ioan Stan, răspuns pentru Gheorghe Flutur: Sucevenii nu vă mai vor! A fost vot masiv anti-Flutur. Dar cu toate acestea, emiteţi pretenţii şi critici, deşi inclusiv colegii dumneavoastră de la centru v-au spus că invinşii trebuie să stea la locul lor


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, continuă polemica cu președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, președinte al CJ Suceava, căruia îi atrage atenția că nu a făcut nimic din ceea ce sucevenii și-au dorit de la un președinte de Consiliu Județean motiv pentru care l-au trimis „la plimbare” la alegerile locale.

.

„Ca de obicei, dle Flutur nu aţi înţeles nimic din comunicatul recent. Nici nu mă miră! În fond nu aţi înţeles nici ce îşi doresc sucevenii de la dumneavoastră. Şi nu şi-au dorit imposibilul de la mandatele dvs. Au vrut drumuri judeţene bune, investitori, locuri de muncă, fonduri europene accesate de Consiliul Judeţean, mai puţine hore şi să nu mai bateţi câmpii cu proiecte fără sens”, arată senatorul PSD.

El spune că de când Flutur s-a aflat la conducerea județului Suceava nu a oferit nimic sucevenilor din ceea ce ei își doreau.

„În aceşti ani sucevenii au văzut doar un veritabil demagog, pe care l-au trimis la plimbare cu ocazia alegerilor locale şi tot la  plimbare vă vor trimite împreună cu partidul pe care îl conduceţi, la alegerile parlamentare”, a spus Ioan Stan.

În ceea ce privește proiectele de 4 miliarde de euro atrase în județul Suceava, Ioan Stan îl atenționează pe Gheorghe Flutur că nu-s „moştenirea” lui, ci reprezintă munca primarilor, muncă pe care acesta ar fi încercat să o fure pentru a câştiga un nou mandat.

„Nu a ţinut schema! Sucevenii ştiu cine şi cum au adus bani în comunităţile locale. Alţii erau cu munca, în timp ce dumneavoastră eraţi numai cu fotografiile. În acest timp, în loc să faceţi treabă, ne-aţi tot invitat la discuţii ba pe mine, pe Simion, ba pe alţii. Dar despre ce să discutăm cu dvs? Despre noul CD cu strigături? Despre cartea dlui Ciucă? Despre desenatul drumurilor pe hârtie? Despre cum să eşuăm la atragerea fondurilor europene? Despre „oacaca-uri”? Despre cum să scriem cu oi pe dealuri? Despre hore şi festivaluri? Că alte subiecte oricum nu vă interesează”, a adăugat președintele PSD Suceava.

Ioan Stan spune că în aceste condiţii, PSD Suceava a mandatat să candideze împotriva lui Flutur un tânăr pe care liderul liberal l-a caracterizat drept „imatur politic”, despre care a inventat câte şi mai câte şi care l-a învins fără drept de apel.

„Sucevenii nu vă mai vor! A fost vot masiv anti-Flutur. Dar cu toate acestea, emiteţi pretenţii şi critici, deşi inclusiv colegii dumneavoastră de la centru v-au spus că învinșii trebuie să stea la locul lor”, a mai spus Ioan Stan. 

Totodată, președintele PSD Suceava a menționat că dacă pe Gheorghe Flutur îl preocupă activitatea sa, îi transmite că în continuare își ocupă timpul rezolvând problemele cetăţenilor şi ajutând primarii să aducă fonduri în judeţul Suceava, ca să aibă Flutur cu ce se lăuda pentru că singur nu are cu ce, decât în fantasmagoriile sale.

„Cât despre îngrijorarea dvs. legată de activitatea ministrului agriculturii, atât vă zic, că nu am uitat ce aţi făcut în mandatul dvs. la acest minister. Şi poate nu ar strica o scurtă trecere în revistă a activităţii avute pe acest post şi să informăm cetăţenii despre cât aţi „ajutat” judeţul Suceava de pe această poziţie. Dar asta rămâne pe data viitoare şi numai dacă insistaţi să-mi amintesc”, a concluzionat Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de