Flutur, de pe drumul Satu Mare-Grănicești pregătit de asfaltare: În județul Suceava, în fiecare zi și în fiecare colț se lucrează. Este un județ care are astăzi proiecte pregătite și pe țeavă de peste patru miliarde de euro


Intră acum și în grupul de

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, că drumul județean Satu Mare-Grănicești este pregătit pentru asfaltare în cadrul proiectului de modernizare.

„Suntem pe drumul județean Satu Mare-Grănicești, unul dintre puținele drumuri județene care sunt pietruite. Aici, Consiliul Județean Suceava are o investiție de 3 milioane de euro pentru modernizarea a 3,5 km de drum. Drumul leagă cele două localități, dar practic, leagă municipiul Rădăuți de drumul european E 85”, a spus Flutur.

El a menționat că lățimea drumului este de 8 metri cu acostamente stânga-dreapta de câte un metru, sunt amenajate 34 de accese la gospodăriile populației, dar și 11 podețe.

„Este o investiție care prinde contur”, a declarat Flutur care a menționat că este deja pregătit drumul pentru asfaltare în perioada imediat următoare.

„Ceea ce vreau să spun și o spun și pentru cei mai răutăcioși oameni care nu văd investițiile. În județul Suceava, în fiecare zi și în fiecare colț se lucrează. Se fac drumuri, se modernizează școli, dispensare, cămine culturale, aducțiuni de gaz metan. Eu mă bucur că în mandatele mele de președinte județul Suceava a fost schimbat în bine la față și asta o recunosc musafirii care vin, recunoaște populația, mai puțin unii politruci care nu văd decât interesul politic”, a spus Flutur.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur a mai declarat că va continua să prezinte drumuri județene aflate în modernizare, cum e Forăști-Manolea, drumurile din zona de munte de la Panaci-Bilbor, la Mălini și în alte părți din județul Suceava pentru bunăstarea populației.

Flutur a spus că doar marți a prezentat patru șantiere și că în zilele următoare va prezenta altele.

„Asta înseamnă dezvoltare: un județ care are astăzi proiecte pregătite și pe țeavă de peste patru miliarde de euro”, a concluzionat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de