Lista candidaților PNL Suceava pentru Parlament confirmată prin vot de Comitetul de Coordonare Județean. Flutur: PNL, un partid care construiește, unește, ajută și dezvoltă!


Intră acum și în grupul de

Liberalii suceveni au început în forță luna septembrie și peste 400 de membri ai Comitetului de Coordonare Județean al PNL Suceava s-au întrunit la Gura Humorului pentru a discuta și vota lista de candidați ai organizației județene pentru alegerile parlamentare.

Astfel, Colegiul Director Județean (CDJ) și Comitetul de Coordonare Județean (CCJ) al PNL a adunat 429 de membri ai PNL Suceava care au votat lista candidaților pentru Parlamentul României în acesta toamnă.

Președintele organizației județene, Gheorghe Flutur, cel care deschide lista PNL Suceava pentru Senat, este optimist: „Plecăm la drum hotărâți să aducem proiecte și bani pentru județul Suceava, să finalizăm proiectele pregătite până acum în administrația liberală, de peste 4 miliarde de euro pentru județ, dar și alte proiecte noi”.

„Vom fi o echipă constructivă, ne vom bate pentru fiecare leu și euro pentru județul Suceava pentru că știm să facem asta, pentru că în lista de candidați la Parlament, trei au deținut portofolii de miniștri și ceilalți au vechime și realizări consistente în activitatea de până acum”, a continuat liderul liberal sucevean.

Gheorghe Flutur a subliniat că Partidul Național Liberal Suceava este primul partid care și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare.

„Toți sunt localnici, acoperă toate zonele județului, acoperă ocupațiile și meseriile de bază, cu pregătire consistentă și alegerea lor va fi, garantat, un câștig pentru județul Suceava”, a spus Flutur.

El a menționat că în perioada imediat următoare candidații liberali vor prezenta oferta concretă pentru suceveni.

„PNL, un partid care construiește, unește, ajută și dezvoltă!”, a transmis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de