Suceava se pregătește pentru a XI-a ediție a Simfoniilor de Toamnă organizată de Rotary Club Suceava-Bucovina


Intră acum și în grupul de

Clubul Rotary Suceava-Bucovina va organiza, joi, 5 septembrie 2024, cea de-a XI-a ediție a evenimentului cultural de prestigiu, „Simfonii de Toamnă.” Scena va fi animată de artiștii orchestrei Filarmonicii „Mihail Jora” din Bacău, sub bagheta maestrului dirijor Cristian Spătaru. În premieră, sucevenii vor avea ocazia să o asculte pe renumita soprană Valentina Naforniță, acompaniată de tenorul Dumitru Mîțu. Prima parte a spectacolului va fi dedicată Paulei Seling, una dintre cele mai apreciate voci din România.

Evenimentul va fi prezentat de Cătălina Bălăceanu și Cătălin Anchidin, două personalități recunoscute în domeniul comunicării și al culturii cinematografice. Cătălina Bălăceanu a fost implicată în organizarea Simfoniilor încă de la prima ediție și este cunoscută pentru activitatea sa în domeniul comunicării și jurnalismului. Cătălin Anchidin, cu o vastă experiență în comunicarea de film și membru al Academiei Europene de Film, va aduce un plus de valoare evenimentului prin prezența sa.

Partea tehnică a evenimentului va fi asigurată de Expert Music, o companie din Suceava cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu. Echipa de profesioniști va aduce la Suceava ultimele inovații tehnologice în materie de efecte luminoase și sonore, asigurând un spectacol de excepție.

Pe lângă actul artistic, Simfoniile înseamnă peste 200 efecte luminoase, 85 de microfoane, 3 kilometri de cabluri electrice pentru semnal, 120 de metri pătrați de ecrane și o echipă de 13 operatori montaj.

„Partea tehnică a unui proiect de anvergură înseamnă atât echipamentele de ultimă generație, cât și expertiza echipei. Când cineva cumpără un produs sau un serviciu de la Expert Music, îl felicităm că participă la dezvoltarea calității evenimentelor care ne fac viața mai frumoasă”, a declarat Marius Socoliuc, Expert Music.

„Simfoniile reunesc! Simfoniile ne aduc împreună!” este mesajul organizatorilor, care invită sucevenii să se bucure de o seară magică de toamnă, plină de muzică și lumină, în centrul orașului.

Ediția din acest an s-a bucurat de sprijinul unui număr impresionant de antreprenori locali, care, împreună cu Rotary, au decis să contribuie la succesul comunității prin acest proiect cultural. Adrian Rusu, președintele Rotary Club Suceava-Bucovina pentru 2024-2025, se arată încrezător că evenimentul va oferi o experiență elegantă și memorabilă pentru toți participanții.

„Anul acesta, proiectul Simfonii de Toamnă s-a bucurat de deschiderea unui număr impresionant de antreprenori din Suceava. Împreună cu Rotary, au decis să întoarcă comunității din reușitele și bucuria lor prin acest proiect. Le mulțumim! Suntem încrezători că va fi o ediție care va oferi o experiență elegantă și o amintire plăcută”, a declarat Adrian Rusu – Președinte Rotary Club Suceava-Bucovina 2024-2025.


Intră acum și în grupul de