PNL Suceava a dat startul pentru alegerile parlamentare și prezidențiale. Flutur: Mergem cu un gând curat de stabilitate politică la Suceava și la nivel național pe care noi, liberalii, suntem pregătiți să o generăm


Intră acum și în grupul de

Echipa de candidați PNL Suceava pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024 a participat, joi, pe ploaie, la inaugurarea cortului din centrul Sucevei unde se vor strânge semnături pentru susținerea candidaților liberali la alegerile parlamentare și prezidențiale.

„La start echipa PNL Suceava pentru alegeri parlamentare și prezidențiale. Am instalat cortul de unde dăm startul la strângerea de semnături”, a spus Flutur.

El a arătat că liberalii suceveni sunt pregătiți să le spună sucevenilor de ce este nevoie să voteze cu echipa liberală.

„Este o echipă de oameni onești, competenți care au făcut treabă. Avem o amprentă lăsată în administrația publică”, a spus Flutur care a menționat că trei dintre candidați sunt foști miniștri, respectiv Gheorghe Flutur, Bogdan Gheorghiu și Daniel Cadariu, iar doi sunt parlamentari care au făcut multe pentru județul Suceava, respectiv Angelica Fădor și Ioan Bălan.

„Ne propunem ca Suceava să conteze cu ajutorul parlamentarilor liberali”, a declarat Gheorghe Flutur care a spus că echipa de parlamentari liberali va lupta pentru bunăstarea, siguranța și confortul populației județului Suceava, pentru continuare proiectelor inițiate de administrația liberală și că va duce bătălia zilnică pentru ca Suceava să primească fonduri.

„Mergem cu un gând curat de stabilitate politică la Suceava și la nivel național pe care noi, liberalii, suntem pregătiți să o generăm”, a spus Flutur.

El a invitat sucevenii să semneze listele de susținere și a precizat că în campanie sunt implicați aleșii locali, membri de partid, să vină sucevenii să susțină

„E nevoie de curaj, de încredere și vrem să fim judecați după faptele pe care le-am făcut și amprenta pe care am lăsat-o în județul Suceava”, a continuat Flutur care a spus că sunt alegeri pentru drumul european, pentru stabilitate, pentru dezvoltarea județului Suceava și a României.

El a subliniat că faptul că lansarea se face pe ploaie înseamnă „rod bogat, succes”, și că este convins că PNL pornește cu dreptul la drum.

Flutur a evitat să spună care este scorul electoral pe care îl așteaptă, dar a arătat că la ultimele alegeri PNL Suceava a obținut peste 37 la sută la vot politic și că poate obține și mai mult prin mobilizare pentru că liberalii au muncit în acest județ.

Totodată, Gheorghe Flutur și-a exprimat convingerea că PNL va fi la guvernare și în 2025 remarcând că PPE, formațiunea politică europeană din care face parte PNL conduce Europa.

Președintele PNL Suceava a mai declarat că liderul liberal Nicoale Ciucă e omul de care are nevoie România la această dată pentru a fi președintele țării.


Intră acum și în grupul de