Gheorghe Flutur răspunde glumei lui Marcel Ciolacu privind o posibilă trecere la PSD: Aș putea să mă simt jignit, însă el nu avea niciun motiv să se simtă jignit cum că Buzăul ar fi în Moldova


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a reacționat la o afirmație recentă făcută de liderul PSD, Marcel Ciolacu, referitoare la o posibilă trecere a sa la social-democrați.

 Flutur a subliniat că ar putea considera jignitoare această glumă, însă a observat că și Ciolacu s-a simțit nedrept jignit de o afirmație despre geografia Buzăului.

„Eu aș putea să mă simt jignit de gluma domnului Ciolacu cu trecerea la PSD, el însă nu avea nici un drept să se simtă jignit cum că Buzăul ar fi în Moldova, dar încearcă și dumnealui deoarece este în campanie electorală”, a declarat Flutur.

Flutur a făcut și o referire istorică la Alexandru Lăpușneanu, interpretând vizita lui Ciolacu la Slatina prin prisma proverbului „Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau”, adresat moldovenilor și bucovinenilor. Președintele PNL Suceava a concluzionat că rezultatul acestor încercări se va vedea la urnele de vot.

Marcel Ciolacu a glumit, vineri, la Suceava, în timpul conferinței de presă în contextual discuțiilor legate de posibilitatea ca Ion Lungu să se înscrie în PSD pentru a putea fi propus candidat al PSD la alegerile parlamentare spunând „Poate vine și domnul Flutur în PSD”.


Intră acum și în grupul de