Gheorghe Șoldan spune că Autostrada A7 va deveni realitate în următorii doi ani: Avem promisiuni ferme de la premierul Marcel Ciolacu și ministrul Sorin Grindeanu


Intră acum și în grupul de

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a transmis, vineri, după vizita premierului Marcel Ciolacu în județul Suceava,  un mesaj de optimism și determinare în privința finalizării autostrăzii A7, un proiect esențial pentru regiunea Moldovei și județul Suceava.

Potrivit lui Șoldan, în cadrul vizitei oficiale de astăzi a premierului Marcel Ciolacu, ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, și ministrului Fondurilor Europene, Adrian Câciu, a fost reafirmat angajamentul ferm al autorităților de a duce la bun sfârșit acest proiect major de infrastructură.

„În timp ce unii doar desenau autostrada pe hartă, noi o vom construi,” a declarat Gheorghe Șoldan.

Acesta a subliniat că lucrările la tronsonul Pașcani-Suceava vor fi finalizate în doi ani, un mesaj reconfirmat și de oficialii guvernamentali.

„Vizita premierului Marcel Ciolacu și a miniștrilor Sorin Grindeanu și Adrian Câciu aduce vești excelente pentru toți locuitorii județului Suceava: avem tot sprijinul necesar la nivel guvernamental pentru a accelera dezvoltarea județului nostru,” a adăugat președintele ales al Consiliului Județean.

În contextul nevoii stringente de investiții în infrastructură, Gheorghe Șoldan a reiterat că soluțiile concrete și echipa guvernamentală sunt esențiale pentru a obține finanțările necesare.

 „Ani la rând, arhivele Consiliului Județean s-au umplut de studii de fezabilitate și promisiuni neîndeplinite. Acum este momentul să trecem la acțiune”, a transmis președintele ales al CJ Suceava.

Autostrada A7 este cel mai important proiect de infrastructură pentru Moldova, iar Gheorghe Șoldan și-a exprimat speranța ca, peste doi ani, premierul Ciolacu, în calitate de președinte al României, să conducă pe noua autostradă de la Pașcani la Suceava.

Cu sprijinul guvernului, acest proiect strategic va aduce un impuls semnificativ dezvoltării economice și sociale a județului Suceava și întregii regiuni, consideră Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de