La Consiliul Național al PNL, delegația liberalilor suceveni a susținut cu încredere candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale


Intră acum și în grupul de

Delegația liberalilor suceveni prezentă la Consiliul Național al Partidului Național Liberal, desfășurat astăzi, 15 septembrie 2024, la Palatul Parlamentului, a votat cu entuziasm pentru desemnarea lui Nicolae Ciucă drept candidat la alegerile prezidențiale.

Delegația PNL Suceava a fost condusă de prim-vicepreședintele PNL, liderul liberal județean Gheorghe Flutur, alături de care au fost parlamentari liberali de Suceava și aleși locali.

Consiliul Național al PNL a luat această decizie în unanimitate, iar liderii liberali din Suceava au subliniat încrederea lor că Ciucă va fi ales președintele României, contribuind la stabilitatea și dezvoltarea țării.

PNL Suceava, cunoscut pentru coerența și unitatea sa, a fost bine reprezentat în cadrul evenimentului și a susținut activ candidatura lui Ciucă. Membrii suceveni sunt convinși că fostul premier va aduce schimbarea necesară la nivel național, printr-un stil de conducere bazat pe integritate, experiență și responsabilitate.

În cadrul discursului său, Nicolae Ciucă a mulțumit celor peste 1100 de colegi liberali care i-au oferit încrederea de a candida la președinția României, subliniind angajamentul său față de țară: „Am luat această decizie pentru că nu fug de responsabilitate. Asta am făcut toată viața mea. Am fost prezent la datorie. […] Nu sunt politician de carieră, sunt un român obișnuit care își dorește o țară mândră, puternică și rezistentă.”

Liderii liberali din Suceava au transmis că susținerea candidaturii lui Nicolae Ciucă reflectă valorile comune ale echipei și dorința de a contribui la o Românie mai unită și mai prosperă.


Intră acum și în grupul de