Gheorghe Șoldan, ironic cu cei din PNL: Nicole Ciucă, un ostaș în slujba… lui Iohannis. Liberali, ăsta-i Ciucă al vostru?


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PSD, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, ia în derâdere încercările PNL și ale lui Nicolae Ciucă de a destabiliza coaliția de guvernare pentru găsirea unei sinecuri pentru Klaus Iohannis.

„Un ostaș în slujba… lui Iohannis! Nicolae Ionel Ciucă, „eroul nevăzut de la Nassiriya”, vrea să dea foc coaliției, doar pentru că președintele Iohannis nu are asigurat un loc la Senat. Liberali, ăsta-i Ciucă al vostru? ”, a întrebat Gheorghe Șoldan.

Liderul social-democrat a arătat că „generalul scriitor” cu carte de 2 milioane de euro din bani publici e gata să arunce țara într-o criză politică și asta doar pentru că PSD refuză să voteze o lege făcută doar pentru un singur om, pentru Klaus Iohannis.

Șoldan spune că Iohannis se vrea și președintele tuturor românilor, dar să facă și campanie pentru PNL și să prindă un loc călduț la Senat, după ce i s-au închis porțile la NATO și UE.

„La ordinul lui Klaus, generalul scriitor și inventator de povești cu eroi amenință că rupe coaliția. A ieșit la „luptă”. Nu pentru voi, nu pentru țară. Pentru confortul lui Iohannis. E disperare mare, dacă Ciucă și ai lui au ajuns să nu mai dea doi bani pe stabilitatea politică a țării și să se agațe pur și simplu de o lege care să le mulțumească șeful.

Adevărul e unul singur: PSD rămâne singurul partid care se ocupă de problemele reale ale țării. Noi rămânem aici să facem treabă. Următorii ani sunt foarte importanți pentru România și nu avem nevoie de tot acest teatru ieftin pe care îl faceți”, a transmis Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de