Vasile Rîmbu: Realizările echipei de la Spitalul Județean au fost agentul meu electoral și m-au ajutat predominant în alegerile din această vară


Intră acum și în grupul de

Primarul ales al Sucevei, Vasile Rîmbu, a declarat, vineri, la inaugurarea Pavilionului de Oncologie de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava că nu a avut nevoie de alți agenți electorali în campanie din vara acestui an în afară de personalul medical al spitalului pentru că datorită muncii corpului medical și-a creat o imagine care l-a ajutat aproape total în alegeri.

Rîmbu a făcut aceste precizări ca o replică indirectă la declarațiile de joi ale lui Ion Lungu care a spus în plenul Consiliului Local că votul masiv pentru Vasile Rîmbu și PSD a venit din partea lui.

Fostul manager al Spitalului Județean, primarul ales Vasile Rîmbu, le-a spus membrilor corpului medical din SCJU Suceava că faptele din spital care au avut ecou datorită lor i-au adus o imagine care să ducă la câștigarea alegerilor.

„Aici mi-am petrecut 12 ani din viață, aici au fost cei mai prodigioși ani din cariera mea profesională. Aici, datorită muncii dumneavoastră (corpului medical n.r.) mi-am făcut o imagine care mi-a ajutat predominant, total aproape, în ceea ce s-a întâmplat în vara asta neavând nevoie de alți agenți electorali. Faptele din Spitalul Județean, mesajele transmise de dumneavoastră m-au ajutat foarte mult. Mulți îmi spuneau: Domnule te cunosc de la spital, fă în oraș ce-ai făcut la spital”, a spus Rîmbu.

El a arătat că toți își doresc să facă ceva bun, să genereze mai multă bucurie și mai multe satisfacții, dar că asta se poate numai împreună.

„Dacă nu vom abandona terenul luptelor sterile nu vom reuși”, a transmis Vasile Rîmbu.

La rândul său, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a subliniat că dacă realizările de la spital au fost cel mai bun agent electoral, poate pleca și mai optimist de la această inaugurare.


Intră acum și în grupul de