PSD Suceava și-a onorat seniorii social-democrați la Frasin. Ioan Stan: Sprijinul și implicarea seniorilor noștri sunt vitale pentru succesul organizației


Intră acum și în grupul de

Peste 200 de membri ai organizației seniorilor social-democrați din județul Suceava au participat, marți, 1 octombrie 2024, în orașul Frasin, la o întâlnire importantă organizației PSD Suceava.

Evenimentul a fost organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, un moment în care PSD Suceava își arată, ca în fiecare an, respectul și aprecierea față de seniorii săi.

Prezent la eveniment, președintele OPSD Suceava, Mișu Gafencu, a fost însoțit de președintele Organizației Județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, precum și de parlamentarii social-democrați suceveni, primari, consilieri județeni și membri ai guvernului.

În cadrul întâlnirii, senatorul Ioan Stan a ținut să sublinieze rolul esențial pe care seniorii îl au în susținerea Partidului Social Democrat și a valorilor sale.

 „Sprijinul și implicarea seniorilor noștri sunt vitale pentru succesul organizației. Politicile noastre, care au avut ca rezultat creșterea calității vieții pentru români, sunt direct influențate de eforturile și loialitatea celor care au fost mereu alături de noi. Este datoria noastră să continuăm să vă apărăm interesele și să menținem un nivel de trai decent pentru toți pensionarii” a declarat Ioan Stan.

În urma acestei întâlniri, a fost reafirmată convingerea că guvernarea PSD este singura care își asumă cu adevărat responsabilitatea de a proteja și îmbunătăți viața persoanelor vârstnice. Creșterea pensiilor și măsurile care susțin bunăstarea cetățenilor reprezintă realizări importante ale guvernărilor PSD și vor continua să fie garantate sub conducerea președintelui Marcel Ciolacu.

Organizația Județeană Suceava a Partidului Social Democrat își reafirmă angajamentul ferm față de seniorii săi și față de toți cetățenii care ne susțin, continuând să promoveze politici publice care vor asigura un trai mai bun pentru toată lumea, se arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de