Gheorghe Flutur către liberalii suceveni: Trebuie să ne ridicăm la luptă politică și să recuperăm în aceste alegeri. Dacă nu aveam trădări rușinoase nici județul și nici municipiul nu aveau un drum roșu spre fiefurile PSD-iste


Intră acum și în grupul de

Președintele organizație județene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, duminică după amiaza, la o întâlnire cu membrii organizației municipale PNL Suceava în care a transmis că este convins că liberalii vor recupera ceea ce au pierdut la alegerile locale.

„Aici, la Suceava, noi am scos un scor bun, dar trebuie să vorbim și despre durerile noastre. Mobilizarea dumneavoastră mă încredințează să spun că PNL are forțe să renască, să recuperăm ceea ce s-a pierdut, să stăm mai mult de vorbă cu sucevenii. Tare mă tem eu că prin primăvară o să le fie dor de administrații liberale la sucevenii noștri, dar așa este în viață”, a spus Flutur.

El a declarat că liberalii suceveni au fost ani de zile motorul liberalismului în această parte a țării și și-a adus aminte că de anul 2008 când PNL a spart monopolul de putere al PSD și Suceava avea altă culoare decât roșie pe harta României, ceea ce la vremea respectivă era un pas uriaș pe Moldova.

Flutur a spus că în Suceava este un potențial liberal, dar că au fost și suprize care fac parte din democrație.

„Ați văzut că nu am vorbit și nu am acționat legat de defecțiunile care au fost la Suceava, de trădările rușinoase care au fost și vă îndemn să le ignorați și să mergem înainte pentru că avem treabă. Noi nu ajungeam în situația asta dacă nu aveam astfel de trădări. Nici județul și nici municipiul nu aveau un drum roșu spre fiefurile PSD-iste, ci rămâneam pe culoarul nostru liberal”, a spus Flutur

El le-a spus liberalilor prezenți că aceste trădări PNL le plătește.

„Invitația mea este să ne ridicăm la luptă politică în aceste alegeri să dovedim că suntem oameni capabili să recuperăm. PNL a făcut modernizarea și a municipiului Suceava și a județului Suceava. Că unii dintre noi am fost aleși primari, președinți, da! Avem și noi un merit, dar trebuie să lăsăm meritul Partidului Național Liberal și vorbesc de municipiu. Marile transformări în municipiul Suceava se datorează unei echipe liberale și vă mulțumesc pentru asta, mă înclin în fața dumneavoastră pentru că dumneavoastră ați realizat aceste lucruri. Dumneavoastră trebuie să scrieți câte o carte despre ce s-a întâmplat în municipiul Suceava pentru că fiecare dintre dumneavoastră ați contribuit la procente ca liberalii să fie la putere. Așa cred că trebuie privită această putere”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de