Flutur: Administrația liberală lasă la Suceava un județ cu cozonaci pe care PSD îi mănâncă aburind, dar PSD vrea să renunțe la Autostrada Nordului și amână Autostrada Pașcani-Suceava-Siret


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a atenționat, duminică, în cadrul unei întâlniri cu membri ai organizației municipale PNL Suceava că liberalii au lăsat un județ dezvoltat, cu proiecte de 4 miliarde de euro, iar PSD vrea să blocheze investițiile programate.

„Administrația liberală la Suceava a făcut cinste. Administrația liberală lasă un județ dezvoltat, un județ cu cozonaci pe care vine PSD să-i mănânce dimineața aburind. Da, ei n-au găsit covrigi, sau câini cu covrigi în coadă, ci au găsit cozonaci la Suceava. Noi am investit în acest județ. Noi am investit în acest oraș. E foarte ușor să-ți faci tricouri că vei face ceva. Vreau să-i văd trecând această iarnă”, a spus Flutur.

El a subliniat că se pregătește blocarea mai multor investiții programate.

„Transmit de aici, de la Suceava, sucevenilor: Fiți foarte atenți la ceea ce ni se pregătește. Autostrada Nordului e pe cale de dispariție. Flutur a lăsat documentele la cheie. Trebuia licitația organizată ca să înceapă procedurile pentru Autostrada Nordului. Este dată deoparte. De ce? Trebuie să-i întrebăm pe cei din PSD ce pregătesc Sucevei”, a spus Flutur.

Și în privința proiectelor Spitalului de Copii și Spitalului de boli infecțioase Flutur a spus că de un an de zile se roagă de Guvernul Ciolacu să dea drumul la ordonanță pentru că documentația toată este la Compania Națională de Investiții.

„Ce am putut face din surse proprii am făcut: Spitalul de Oncologie de la Suceava pe care l-am deschis săptămâna trecută, dar unde sunt investiții mari era un împrumut de la Banca Europeană de Investiții unde Suceava e pe listă, dar încă nu au dat drumul”, a declarat liderul liberal.

Flutur a spus că măcar să fie lansate investițiile la cele două spitale când vin cei din PSD la conducerea CJ Suceava.

„Autostrada A 7 are primul tronson contestat. Nu știm când se va elucida această problemă. Am văzut că e contestat de cei care fac podul de la Brăila.  Nu comentez mai mult, dar trebuie să știm adevărul”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de