Ioan Balan, mesaj fără echivoc pentru primarii PNL supuși presiunilor PSD: Vom merge mai departe cu cei care sunt bărbați și rămân în picioare. Celor care se înclină precum salcea le vom spune „La revedere!”


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PNL Suceava, deputatul Ioan Balan, a transmis în cadrul întâlnirii de duminică după amiaza cu membrii organizației că știe că în județ PSD pune presiune pe primarii liberali, dar că vor rămâne în partid doar cei care nu se vor înclina precum salcea și vor rămâne demni, în picioare, în ciuda amenințărilor.

„Să nu lăsăm cizma PSD-istă să se pună pe gâtul vostru, al nostru. Trăim într-un stat democratic, membru NATO, membru al Uniunii Europene, iar cizma aceasta roșie care vrea să se așeze pe grumazul unora care au curajul de  a avea o opțiune politică trebuie înlăturată”, a spus liderul liberal.

Ioan Balan a atenționat că nu mai trebuie să se ajungă în situațiile de acum 20 de ani când PSD era partid-stat și decidea chiar și în locul organelor penale de anchetă și stabilea cine să fie arestat.

„Libertatea este mai importantă ca toate”, a spus deputatul liberal care le-a transmis membrilor de partid să analizeze cu atenție fiecare caz în care persoane sunt înlăturate din funcție pe diverse motive, în special în urma unor abuzuri.

Mai mult, Ioan Bălan a spus că primarii PNL din județul Suceava sunt în prezent sub presiune pentru a acționa în alegerile care urmează în favoarea PSD.

„De dimineața până seara, în cârduri, PSD-iștii trec pe la ei și pun presiune”, a spus deputatul liberal care a menționat că primarilor liberali li se spune că vor fi patru ani sub PSD și că vor primi fonduri doar dacă aduc voturi pentru PSD.

Liderul organizației municipale PNL Suceava le-a spus membrilor de partid că la Suceava vrea să construiască o echipă liberală puternică.

„Care primar e bărbat și stă în picioare, mergem mai departe. Care se înclină precum salcea nu trebuie să mai stăm, ci ar trebui să ne reunim în birou și să-l dăm afară. Când avem date clare și concrete: La revedere!”, a transmis Ioan Bălan.

El spune că doar așa PNL va putea construi în respectivele localități organizații care să aibă legătură cu liberalismul și cu bărbăția în politică.

Ioan Bălan a remarcat că organizația PMP Suceava s-a înscris în PNL acum, la greu, în condițiile în care nu s-a negociat nicio funcție pentru că membrii PMP și-au dat seama ce pericol poate reprezenta în perioada următoare acapararea puterii doar de PSD.

Liderul liberal sucevean le-a mai transmis membrilor de partid că întotdeauna a făcut echipă cu toată organizația și că la luarea deciziilor participă toți simpatizanții care își pot prezenta punctele de vedere, iar modul său de lucru în echipă lărgită, bine așezată, va sta la baza câștigării alegerilor următoare.


Intră acum și în grupul de