Gheorghe Șoldan, după ce Flutur a spus că lasă un județ dezvoltat cu „cozonaci aburinzi”: Un singur lucru rămâne „aburind” după administrația Flutur, învelit în studii de fezabilitate și promisiuni.


Intră acum și în grupul de

Președintele validat al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a criticat, luni, în termeni duri declarațiile de duminică ale liderului PNL Suceava Gheorghe Flutur care spunea că lasă un județ dezvoltat arătând că în cele trei mandate de președinte de CJ, Flutur a dus Suceava între cele mai sărace județe din țară, iar acum lasă un deficit de 200 de milioane de lei.

„Gheorghe Flutur continuă să fie tot mai jalnic cu fiecare apariție pe care o are în mass-media. E disperat și pare să nu fi înțeles mesajul pe care i l-ați transmis foarte clar pe 9 iunie”, a spus Șoldan.

El arată fiind de 25 de ani în politică – senator, ministru și președinte al Consiliului Județean Suceava timp de 12 ani, Gheorghe Flutur acum vrea din nou senator.

„Timp de trei mandate a dus Suceava printre cele mai subdezvoltate județe din România. Fostul șef de ocol silvic Flutur a prăduit în toți acești ani județul și a lăsat un deficit de 200 de milioane de lei. A tăiat zeci de localități din județ de la fonduri, doar pentru că oamenii de acolo nu au votat cu PNL. Statisticile oficiale arată că județul este printre cele mai sărace din țară, deși a fost condus 12 ani, trei mandate, oameni buni, de Gheorghe Flutur. Un om care se laudă încă din 2008 cu șosele de centură și autostrăzi, proiecte pe care le-ați văzut doar prin desenele cu care ieșea în presă, în special în perioada campaniilor electorale”, arată Șoldan.

Președintele validat al CJ Suceava spune că dacă nu ar ști cât e de perfid, ar crede că Gheorghe Flutur are o problemă medicală, de percepe realitatea atât de diferit.

„Ieri, de exemplu, se lăuda, la lansarea candidaților PNL la alegerile parlamentare, că în urma lui rămâne „un județ dezvoltat”. Nici măcar propriii membri de partid pe care i-a adunat cu greu să umple sala mică de la Casa de Cultură nu l-au crezut”, a spus Șoldan.

El a constatat că membrii liberali acum tac și îl aprobă, dar că nu știe pentru cât timp.

„Gheorghe Flutur mai vorbea și de „cozonacii aburinzi” care rămân în urma administrației liberale. Într-o singură privință îi dau dreptate aici. A rămas într-adevăr un singur lucru aburind după 12 ani de zile cu Gheorghe Flutur la conducerea Consiliului Județean Suceava. Și acel „lucru”, dle Flutur, l-ați învelit, cum numai dumneavoastră știți, într-o grămadă de studii de fezabilitate și articole în care vă lăudați că veți face și veți drege”, a mai spus Șoldan.

Potrivit acestuia, realitatea este că în toți acești ani de administrație liberală Gheorghe Flutur a fost un maestru al manipulării politice.

„Ani la rând ați ieșit aproape zi de zi în mass-media. De la semnarea unui banal act, care intra oricum în atribuțiile dumneavoastră, până la inaugurarea proiectelor altora sau prezentarea unor inițiative f(l)uturiste, despre care știați foarte bine că nu aveți finanțare. Dar le anunțați ca sigure. Aveți talent, ce mai, actor trebuia să vă faceți. Cu siguranță ați fi fost mult mai bun decât fostul deputat Bogdan Gheorghiu. Scuze, m-am grăbit. Încă deputatul Bogdan Gheorghiu”, a adăugat președintele validat al CJ Suceava.

„Dle Flutur, eu și echipa mea vom prelua administrația acestui județ în câteva săptămâni și deja ne gândim cum să găsim soluții la toate „găurile” care vor rămâne după dumneavoastră. De la găurile din infrastructura rutieră până la cele din bugetul public. Și cine știe câte vom mai descoperi…”, a încheiat Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de