Flutur, reacție rapidă la acuzele lui Șoldan: Nu știți să citiți un buget, și poate asta este de înțeles. Vă lăsăm un buget cu 200 milione de lei în plus, nu în minus


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a reacționat rapid la acuzele aduse la președintele validat al CJ Suceava, Gheorghe Șoldan, care l-a acuzat că lasă județul cu un deficit de 200 de milioane de lei, arătând că situația este de fapt invers, că îi lasă un buget cu 200 de milioane de lei în plus, dar cere ca PSD să nu blocheze proiectele de autostrăzi și de construire a Spitalului de Copii din Suceava.

„Domnule Șoldan, vă cer dumneavoastră și PSD să nu blocați Autostrada Nordului, Suceava-Vatra Dornei, să nu blocați Autostrada A7, Pașcani-Suceava-Siret, care sunt vitale pentru județul Suceava. Vă cer imperativ să deblocați construirea Spitalului de copii de la Suceava, vă cer să deblocați plata facturilor pentru lucrările din teritoriu, căci intră firmele în faliment”, a spus Flutur.

El i-a mai cerut imperativ lui Gheorghe Șoldan să lase primarii liberali în pace și să nu-i amenințe cu tăierea bugetului dacă nu dau voturi la PSD.

„Nu știți să citiți un buget, și poate asta este de înțeles. Vă lăsăm un buget cu 200 milione de lei în plus, nu în minus. De două luni de zile oamenii dumnevoastră vin la Consiliul Județean, își iau notițe și știu și de proiectele de la Spitalul Județean, de proiectele de la Aeroport, de proiectele de drumuri județene, iar cel mai important este că știu sucevenii”, a spus Flutur.

El a lăsat să se înțeleagă că problemele din județ vor fi în discuție și în perioada următoare.

„În rest, mai discutăm în zilele și săptămânile viitoare”, i-a transmis Flutur lui Șoldan.


Intră acum și în grupul de